A Center Kft. hírei, akciói, rendezvényei

EUNSUNG avagy versenyelőny a megfelelő márkával

Hogyan szerezzen versenyelőnyt a kozmetikának? A szépségszalonok széles kezelési kört kínálnak mind az arckezelésekben, mind az alakformálásban. Nagyon nehéz versenyelőnyhöz jutni egy olyan területen, ahol mindenki a leghangzatosabb ígéretekkel csábítja a vendégeket. Újabb és újabb csodaeljárások, kezelések bukkannak fel, a trendeket a legtöbb szolgáltató igyekszik jól kihasználni. Hogyan lehet kitűnni közülük?
A legmodernebb arckezelő és alakformáló technológiák nagyszabású bemutatója A Center Kft. és az EunSung Global Corp. 2018. május 12-én, szombaton nagyszabású közös bemutatót szervez, ahol a világ egyik legnagyobb orvos-esztétikai gyártó cége és annak kizárólagos közép-európai forgalmazója bemutatja a legmodernebb arckezelő és alakformáló technológiákat, valamint az ezek alkalmazásához gyártott legmodernebb berendezéseket. A magyar kozmetikusok tudása

Őszintén a villanófényes technológiáról

Miért érdemes foglalkoznia vele, és mire kell odafigyelnie?
Az orvos-esztétikai piac legnagyobb gyártója és legdinamikusabban növekvő vállalata az amerikai Syneron-Candela. Berendezései fejlett megoldásokat kínálnak számos orvos-esztétikai alkalmazáshoz a bőrfiatalítástól és ránccsökkentéstől kezdve az alakformáláson, szőrtelenítésen, tetoválás eltávolításon, pigmentfoltok halványításán, cellulitkezelésen keresztül a nőgyógyászati lézer kezelésig.
AZ OLDAL TETEJÉRE