Syneron-Candela eMatrix RF arcfiatalító készülék

Syneron-Candela

Vigye el szalonjába az arcfiatalítás csúcstechnológiáját! A Syneron az eMatrix készülékkel egy új koncepciót alkotott, amelyet Sublative Rejuvenation-nek nevezett el. Ez a rádiófrekvenciás alapon működő Skálázható Frakcionális Resurfacing koncepció az arcfiatalító kezelések központjává teheti a szalonját, hiszen a szabadalmaztatott technológia – a korábbi paradigmákon túllépve – háromféle, lézerhez hasonló eredményességű működési mód beállítását teszi lehetővé. Ezáltal minden bőrtípusnál maximális hatásosságú lesz a kezelés.

Felhasználási terület: sublative arcfiatalítás, ráncsökkentés, akné kezelés, bőrtextúra és hegek kezelése, pigmentált bőrelváltozások.

Kategória: Címke:

Leírás

SYNERON eMatrix Teljeskörű sublative arcfiatalítás™ rádiófrekvenciával

A Syneron az eMatrix készülékkel megalkotta a rádiófrekvenciás alapon működő Skálázható Frakcionális Resurfacing koncepciót, melyet „Sublative Rejuvenation” néven szabadalmaztatott. A hagyományos frakcionális lézer technológiákon túllépve háromféle lehetséges lézer emulációval (Er:Yag, Er:Glass és CO2) kompromisszummentes arcfiatalító és arcesztétikai hibákat kezelő beállításokat tesz lehetővé. A frakcionális bipoláris rádiófrekvenciás technológia a hőenergiát a dermisbe közvetíti, ahol minimális invazivitás mellett képes kifejteni jótékony hatását. Az intelligens visszajelzési rendszer valós idejű információt nyújt az energia-leadásról minden impulzus alkalmával. Így minimális felépülési idő, megnövekedett biztonság és mély bőrpenetráció segítségével minden bőrtípus esetén gyors és hatékony eredmények érhetőek el ezzel a könnyű, kompakt, hordozható és asztalon is elhelyezhető berendezéssel.

A Syneron-Candela az U.S. bőrgyógyászok által az első helyen ajánlott kezelőgép márka

nr1_recommendedEgy 2015 novemberében végzett független kutatás alapján „a Syneron-Candela az Amerikai Egyesült Államok bőrgyógyászainak az első helyen ajánlott orvos-esztétikai Lézer kezelőgép márkája”!
A bal oldali képre kattintva letöltheti a kutatási eredményeket.

Előnyök

 • paraméterezhető kezelési karakter és behatolási mélység a dermis különböző rétegeire hangolva
 • bizonságos és látványos eredmények elérésére alkalmas minden bőrtípus esetén
 • gyors kezelések: általában 10-20 perc a kezelési területtől függően
 • rövid kezelési protokoll: 3 kezelés, 4-6 hetente
 • minimális felépülési idő
 • nem szükséges orvosi háttér az alkalmazásához
 • pehelykönnyű, kompakt és hordozható, asztalon elhelyezhető kivitel

Alkalmazási terület

 • sublative arcfiatalítás
 • ráncsökkentés
 • akné kezelés
 • bőrtextúra és hegek kezelése
 • pigmentált bőrelváltozások
syneron-candela-ematrix

Syneron-Candela eMatrix

Működési elv – A Sublative™

Az eMatrix rendszer ergonomikus kezelőfeje bipoláris rádiófrekvenciát közvetít a cserélhető tip mátrix elektródáin keresztül. A hőenergia képes a dermis mélyebb rétegeibe is eljutni, ahol a kollagén rostokra hat. Eközben a felszínen 200-500 mikron mélységű koagulációs sérüléseket (pontszerűen létrejött hőkárosodást) hoz létre, sértetlenül hagyva a köztes szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a két mechanizmusnak köszönhetően jön létre a Sublative™ RF csodálatos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatása.

Az RF intenzitása és az impedancia állítható, így a kezelést teljes mértékben személyre, bőrtípusra és a kezelési területre szabhatja. A Sublative™ RF kezelés kb. 10-20 percig tart, minimális fájdalommal jár, a bőrfelület lévő ablációs nyomok a kezelés karakterétől függően néhány nap alatt nyomtalanul eltűnnek. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítést jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki, az eredmény pedig feszesebb, egyenletesebb tónusú és felszínű, fiatalos arcbőr.

A speciális kezelőfej kialakításnak köszönhetően az elemi RF behatolási pontok hőeloszlása „fordított gomba” alakú, ezáltal hatásukat pontosan ott fejtik ki intenzívebben, ahol az szükséges, a dermis mély rétegeiben. Ez előnyként értékelhető a frakcionális lézerek elemi lézernyalábainak mélység irányban vékonyodó, ékalakú hőeloszlásához képest.

syneron-candela-ematrix

Syneron-Candela eMatrix működési elv – Sublative™

Működési módok

Állítható a hőmennyiség, az abláció mélysége és a koagulációs sérülés mértéke is. A három különböző programmal az önálló lézer-rendszerek megszokott kezelési módjaihoz hasonló eredmények érhetők el.

 • Program A: felületi abláció, intenzív mértékű koagulációs sérüléssel és jelentős hőmennyiséggel történő resurfacing. A bőr tónusára és textúrájára hat.
 • Program B: mérsékelt abláció, közepes mértékű koagulációs sérüléssel és közepes hőmennyiséggel történő resurfacing. A bőr elszíneződései és szöveti hibái javíthatók a segítségével.
 • Program C: mély abláció, minimális mértékű koagulációs sérüléssel és kevés hőmennyiséggel történő resurfacing. Jól használható ránccsökkentésre.

Syneron-eMatrix-programok

Syneron-eMatrix-RF-kezelofejMatrix RF kezelőfej

 • kezelési felület – 12mm x 12mm
 • mátrix pontok száma a tip-en 64, választható 144 mátrix pontos változat is
 • mátrix pontok között távolság – 1,5mm (64 pins esetén)
 • eldobható tip-ek higiénikusabb, biztonságosabb kezelésekért

Felhasználóbarát kezelőfelület

syneron-ematrix-kezelokepernyo
Érintőképernyős, interaktív, felhasználóbarát kezelőfelület menet közbeni állapotkijelzéssel, amely lehetővé teszi a kezelés közben történő korrekciót a bőr állapotának, a kezelőfej állapotának és a kívánt energiamennyiségnek megfelelően.

A részletekért keresse kollégánkat

Gajdos FerencKollégánk már alig várja, hogy a részletekbe is beavathassa. Sőt, ha eljön hozzánk, akár ki is próbálhatja a készüléket! Hívja kollégánkat:
GAJDOS FERENC
terméktanácsadó
Tel: +36 1 265 5224

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális kozmetikai és alakformáló berendezések forgalmazásában és oktatásában.

Információ kérése

Az Ön teljes neve*

Az Ön e-mail címe*

Az Ön telefonszáma

Üzenet

TERMÉKJELLEMZŐK

Megnevezés

eMatrix

Sublative energia

akár 62 mJ/pin

Sublative iD spotméret

sztenderd 64 – 12 x 12 mm

Felhasználói felület

15" érintőképernyő

Kiterjedés

53 x 30 x 40 cm

Súly

8,5 kg

Elektromos környezet

240 VAC; 3A; 50-60 Hz

Értékesítés/oktatás

Gajdos FerencHa további részleteket szeretne megtudni a készülékről, hívja terméktanácsadónkat:

GAJDOS FERENC
terméktanácsadó
Tel:  +36 1 265 5224

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális kozmetikai és alakformáló berendezések forgalmazásában és oktatásában.

OKTATÁS: Minden termékhez a részletes felhasználói gépkönyvön túl, egyénre szabott oktatást is tartunk. Figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit és elsajátíthatja a gép kezelését. Igény szerint, utólagos konzultációra is lehetőség van, a használatba vételt követő fél éven belül, ahol a felmerült kérdéseket és a gyakorlati felhasználás tapasztalatait lehet közösen kiértékelni.

FACEBOOK

1250

YOUTUBE

57

MOBIL APP

Friss információk
AZ OLDAL TETEJÉRE