Total Contour Wrap™ OCEANIA kontúrfáslizás

Total-Contour-Wrap

A Total Contour Wrap™ kontúrfáslizó eljárás a szalonja egyik legfontosabb szolgáltatása lehet, amely hosszú távon biztosíthatja az Ön sikerét a vendégei körében! Az USA-ban szabadalmaztatott eljárás egy természetes összetételű agyag, a Body Clay™ segítségével biztosít a testnek karcsúbb alakot és szebb formát a bőr és a lágy zsírszövet tisztításán, feszesítésén keresztül. A módszer az alkalmazható készítmények változatosságánál fogva SPA és testkozmetikai eljárások egész sorát adja a hozzáértő szépségápolási szakemberek kezébe. Ezáltal a kezelések könnyedén személyre szabhatók a vendégek egyedi igényeinek megfelelően.
A Total Contour Wrap™ egy állandó bevételt hozó, felső kategóriás eljárás, amelyet a szerte a világon már több ezer wellness és szépségszalonban alkalmaznak kivételes hatásossága miatt. Meghökkentő és hihetetlen eredmények érhetők el már egyetlen Total Contour Wrap™ kezelés után!

Felhasználási terület: alakformálás, körfogat csökkentés, cellulit problémák kezelése, kötőszövet ozmózis általi tisztítása.

Leírás

tcw-konturfasliA Total Contour Wrap™ egy garantált hatású kontúrfáslizó eljárás a teljesen természetes összetételű agyag, a Body Clay™ őserejével. Hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testkontúrokon, salaktalanítsuk a testet, eredményesen lépjünk fel a cellulit és a nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt.
Több mint 20 éves kutatómunka után született meg a Total Contour Wrap™, a Body Clay™ speciális mélytengeri agyag és egy tudományosan kialakított fáslizási technika együttese. Az eljárást több ezer wellness és szépségszalonban használják világszerte.

Előnyei

  • teljesen természetes összetételű
  • garantált hatású eljárás
  • kúraszerűen alkalmazható (3-5 kezelés elegendő), ezáltal elfoglalt vendégek is szívesen igénybe veszik
  • összesítve minimum 15 cm-es, de gyakori a 20 cm-nél magasabb körfogatcsökkenés már egy alkalom után
  • hideg eljárás
  • összetett, többféle jótékony hatása van a szervezetre

Alkalmazási területek

  • alakformálás
  • körfogat csökkentés
  • cellulit problémák kezelése
  • kötőszövet ozmózis általi tisztítása

A fáslizás jótékony hatásai a szervezetre

A gyógyító iszap megkönnyíti, fokozza és élénkíti az anyagcserét, megnyugtatja az idegrendszert, kedvezően befolyásolja a sejtek élettani folyamatait, és pozitívan hat a szervezetünkre. Mindazon túl, hogy eredményesen eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, ozmotikus hatásánál fogva hatékony a salakanyagok és salakos lerakódások mélyebb szövetrétegekből történő eltávolításában.

Fontos, hogy speciális Body Clay™ anyag kolloid részecskéi a mélyrétegek óriási nyomásának köszönhetően mindössze tízezred milliméteresek. Ennél fogva rendkívül könnyen vihetők oldatba. A felszín közeli rétegekből nyert „Mud” készítményekhez képest sokkal jobb a bőrszerkezeti behatoló- és salakanyag felvevő képességük, ezáltal hatásosságuk.

A módszernek jelentős bőrszépítő hatásai vannak:

Cellulit

A Total Contour Wrap™ kezelés tonizálja és revitalizálja a szöveteket. Csökkenti a cellulit által okozott narancshéjra emlékeztető bőrtüneteket, melyek kúraszerű alkalmazás mellet jelentősen javulnak, vagy akár meg is szűnnek. A nyúlási csíkok esetén is hasonlóan kedvezőek a tapasztalatok.

Salaktalanítás

A Body Clay™ ozmotikus hatással bír, mely a szövetek tisztulásához, és a kötőszövet állapotok látványos javulásához vezet. A salaktalanítás hatóiránya főként belülről kifelé, a fáslik felé történik, így nem a szervezet kiválasztó rendszerét terhelik. A salakanyagok bőrön keresztüli eltávozása a kezelés utáni napokban tovább folytatódik.

Fiatalító hatás

Az egyedülálló formulát a nyomelemek, ásványi sók és a tözegáfonya ideális kombinációja adja. Ez utóbbi igen gazdag antioxidánsokban, melyek védik bőrünket a káros oxidációs folyamatoktól, és óvják az öregedéstől. Antibakteriális hatásánál fogva segít megelőzni különböző bőrproblémák kialakulását, sőt kifejezetten jótékony hatású a pikkelysömör és ekcéma kezelésében.

Működési mechanizmusa

A fáslizó kezelés során kb. 30 db speciális, elasztikus fáslit helyezünk fel vendégünk testére, melyek a BodyClay hipoallergén mélytengeriagyag oldattal vannak átitatva. A kezelés hatására a salakanyagok a pórusokon keresztül „kiszívódnak” a bőrből. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek a simább és feszesebb izomalapra tömörödnek. A bőr és a kötőszövet visszanyeri feszességét és rugalmasságát.

Fontos megjegyezni, hogy a módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékvesztés, és az ún. szauna hatás. Így a méretek nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. Elmaradnak a meleg terápiáknál ismert szív- és érrendszeri terhelések is. Minimálisak az ellenjavallatok, mivel az eljárás hatóiránya kifelé, a fáslik felé irányul.
Ez a kezelés férfiak által is közkedvelt, ugyanis jelentős mértékben csökkenti a has körfogatát.

Alkalmazása

A Body Clay™ vizes oldatát egy speciális elektromos melegítő tartályban 40-42 ºC-ra melegítjük és kb. 30 db átitatott fásli segítségével visszük fel a testre. A vendégre Vynil ruhát és papucsot adunk. Minden kezeléshez 1 csomag (1 kg) agyagot használunk fel. A testre felvitt agyag szinte teljesen felszívódik, zuhanyozás nem szükséges. A kezelés befejezéseképp masszírozzunk enyhén a bőrbe Body Minerals-t, a bőr hidratáltságának beállítása céljából. A hosszantartó eredmények megőrzése érdekében a vendégeket életviteli tanácsokkal látjuk el, és ajánljunk időnként fenntartó kezelések végzését.

Az objektív mérési eredmények érdekében kezelés előtt és után az ugyanazokon a testrészeken mért adatokat egy mérettáblázatban rögzítjük. A táblázat adatainak összesítése alapján minimum 15 cm méretcsökkenés várható, azonban a méretek általában 20 és 30 cm között csökkennek már az első alkalom után, vendégünk adottságaitól függően.
Nincs szükség többé 10-12 kezelésből álló kúrára! Nagyon elfoglalt vendégei is szívesen jönnek Önhöz ezentúl, mivel elegendő kúraszerűen három-öt kezelést végezni, 7-10 naponta. Ezt követően átlagosan 60-90 cm halmozott méretcsökkenés várható, mely egy-két konfekcióméret csökkenésnek felel meg. Meghökkentő és hihetetlen méretcsökkenések fordultak már elő mindössze egyetlen Total Contour Wrap™ kezelés után!

Az egyedülálló eljárás elsajátítását a technológiai kézikönyv mellett speciális tréning DVD és egy egész napos intenzív tanfolyam biztosítja, aminek sikeres elvégzéséről oklevél kerül kiállításra.

A részletekért keresse kollégánkat

Székely LajosHa további részleteket szeretne megtudni a Total Contour Wrap™ kontúrfáslizó eljárásról, hívja kollégánkat:
SZÉKELY LAJOS
terméktanácsadó
Tel:  +36 1 265 5228

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális kozmetikai és alakformáló berendezések forgalmazásában és oktatásában.
Kollégánk örömmel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne az eljárással kapcsolatban!

Információ kérése

Az Ön teljes neve*

Az Ön e-mail címe*

Az Ön telefonszáma

Üzenet

TERMÉKJELLEMZŐK

Gyártó

TOTALLY ITALIA s.a.s.

Értékesítés/oktatás

Székely LajosHa további részleteket szeretne megtudni a Total Contour Wrap™ kontúrfáslizó eljárásról, hívja kollégánkat:
SZÉKELY LAJOS
terméktanácsadó
Tel:  +36 1 265 5228

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális kozmetikai és alakformáló berendezések forgalmazásában és oktatásában.
Kollégánk örömmel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne az eljárással kapcsolatban!

OKTATÁS: A Total Contour Wrap™ kontúrfáslizó eljárás csomagját megvásárló professzionális testkezelő szakemberek az indulócsomag átvételekor kapnak egy magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet, valamint egy magyar nyelvű oktató videót tartalmazó DVD-t. A kézikönyv és az oktató videó segítségével önállóan, a saját tanulási ritmusuknak megfelelően sajátíthatják el a mérés és a fáslizás gyakorlati alapjait.

Amikor felkészültek, előre egyeztetett időpontban részt vehetnek egy egyéni képzésen a Center Kft.-nél. Az egyéni képzés végén letehetik az elméleti tesztből és gyakorlati részből álló vizsgát a Total Contour Wrap™ kontúrfáslizó eljárás vizsgáztatásra jogosult nemzetközi trénerénél, Helyes Juditnál. Erre az alkalomra hozni kell egy modellt is. Az ő közreműködésével – a gyakorlati résznél – a vizsgázó alkalmazás közben mutathatja be, hogy megtanulta az eljárást. A sikeres vizsgáról oklevelet állítunk ki.

FACEBOOK

1250

YOUTUBE

57

MOBIL APP

Friss információk
AZ OLDAL TETEJÉRE