Ultratone Futura Ultra Pro arckezelő és alakformáló biocomputer

Ultratone

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt biocomputert, amely az Ön szépségszalonjának korona-ékszere lehet. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését stb. A készülékkel nem lehet hibázni, hiszen 250.000-nél több előre programozott kezelési terv közül automatikusan választja ki azt az adott vendég jellemzői alapján a számára legoptimálisabb programot. Ez a csúcskategóriás készülék automatikusan megvalósítja a tökéletes testreszabást!

Felhasználási terület: alakformálás, karcsúsítás, zsírleépítés, körfogat csökkentés, cellulit kezelés, nyirokmasszázs, salaktalanítás, tónusfokozás és izomfejlesztés, arcfiatalítás és ránctalanítás, sport és tréning, terápia és rehabilitáció.

Leírás

ULTRATONE® Futura® Ultra Pro – Bio Energia Szinkronizációs Technológia (BEST) az arc és test komplett, hosszútávú megújításáért

ultrashape-futura-ultra-pro

A varázslatos trofikus hullámokat szabadalmaztatott LUMITM elektródák közvetítik. Az új Multiplex Rendszer vendégei minden alakformálással és arcfiatalítással kapcsolatos igényére megoldást nyújt. A rejuvenációs kezelések legszélesebb tárháza válik elérhetővé az Ön számára, amint megérinti a képernyőt.

Ultratone-lanyElőnyök – A forradalmi DreamShaper Futura Ultra Pro Multiplex Helioterápiás Rendszerrel

Mintegy 50 éves tudományos kutatásra és orvosi know-how-ra alapozva a világ vezető noninvazív esztétikai gyártója, az Ultratone büszkén mutatja be az új BEST-et (Bio Energia Szinkronizációs Technológia) valamint az egyedülálló Lumi terápiát.

A bioenergia szinkronizáció az új Ultratone Futura Ultra Pro fő erőssége. A fejlett helioterápia szó szerint több ezer program fázison keresztül ötvözi a szinkronizált bioptikus fényt, a kromoterápiát, a biostimulációt, a mikroáramos kezelést, az ultra lipot, az ultracellt és az ultrahangot. Ez azt jelenti, hogy a vendég Quattro Face liftinget, test biostimulációs körfogat csökkentést és ultrahangos cellulit kezelést is kaphat egyidőben a fény kromoterápiával, miközben relaxál és rendkívül kényeztető kezelési érzésben van része.
A vendég kiválaszthatja az összes kezelendő területet, akár fontossági sorrendben (APTA – Algorithmically Prioritised Treatment Areas), az új, szofisztikált szoftver pedig automatikusan kidolgozza a speciális beállításokat az egyes területekre, a 250.000 (!) intelligens kezelési variáció segítségével. Ezáltal válik tökéletesen egyénre szabottá minden egyes kezelés.

Multiplex Helioterápiás Bioenergia az Ön vendégeiért

Az iparági szakértő Kristin Schaefer Centofanti és a University College London neuro-tudós professzora, Gerta Vrbova irányította a kutatást valamint az Egységesített Kezelési Rendszer összeállítását annak érdekében, hogy minden lehetséges követelménynek megfeleljen a test- és arckezelő terápiák során.
Az Ultratone Kutatás és Fejlesztés (K+F) programozó csapata alkotta meg az új multiplex BEST technológiát. Ezáltal nemcsak szinkronizálhatja a kezeléseket, hanem a terápiák együttes szinergia hatását is növelheti, és ezáltal a különálló kezelésekhez képest sokkal nagyobb eredményeket érhet el.
Ez alapján vált lehetővé a fiziológus csoport számára, hogy az Egységesített Kezelési Rendszer szinte végtelen lehetőségeiből megalkossa a Futura Ultra Pro magját és esszenciáját jelentő helioterápiás programokat. Ez ma az elérhető legnagyobb elméleti és gyakorlati tudásbázist nyújtja a kezelők számára, ami lehetővé teszi, hogy a jövőben még biztonságosabb, megbízhatóbb és igazoltan eredményes Beauty & Health kezeléseket nyújthassanak a vendégeik számára.
Az Ultratone high-tech minősége, lenyűgöző designja és a hatalmas fiziológiai tudásbázis által vált ez a technológia vezetővé a professzionális test- és arckezelésben.

Alkalmazási lehetőségek

ultrashape-futura-ultra-pro3

 • Mély lifting és tónusfokozás
 • Ultra masszázs
 • Ultra relaxáció
 • Stressz kontroll
 • Holisztikus fitness
 • Multi test és arc
 • Külön női és férfi programok
 • Feszesítés és tónusfokozás
 • Alakszobrászat
 • Body Building
 • Rehabilitáció és well-being
 • Ultra Spa
 • Arc és test mikroáram
 • Reflexológia
 • Akupresszúra
 • Chromoterápia
 • Ultra karcsúsítás
 • Ultra gyors méretcsökkentés
 • Ultra zsírbontás
 • Ultra emelés (lifting)
 • Anti cellulit
 • Sebészet nélküli arcfiatalítás
 • Anti Aging
 • Ultra biztonságos kavitáció
 • Ránccsökkentés
 • Salaktalanítás
 • Nyirokdrenázs
 • Elektroporáció
 • Mellemelés, karok és kezek
 • Fenék és comb emelés és karcsúsítás
 • Szülés utáni helyreállítás
 • Mély hidratáltság, tónus és fenntartás
 • Körfogatcsökkentés
 • Bio frekvencia
 • Arcfiatalítás

Ultratone technológia – szabadalmaztatott elektromos impulzusok

Ultratone_futura-ultra-proA készülék ugyanazokkal a felfedezett, finoman kidolgozott és szabadalmaztatott jelformákkal dolgozik, amiért elődeit is megkedvelték a szakemberek. Az emberi genetikai kódok megfejtéséhez hasonlóan több tíz éve neurológus kutatók ezrei dolgoznak az emberi agy vezérlőjeleinek megfejtésén. A Trofikus kód a test ABC-je, a központi idegrendszer bio-elektromos kommunikációs kódjait jelenti a szervezet különböző rendszereivel. Ezekkel a jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk például a sejtszintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a salakanyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin struktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és ellenálló képesség fokozására, és még sorolhatnánk.

Az Ultratone® gyakorlatában ezek a Trofikus impulzusok a test és arc különböző területeinek kezelését ellátó fő aktiváló impulzusokkal egyidőben, terület-optimalizáltan kerülnek alkalmazásra, a maximális és egyedülállóan hosszú távú eredmények elérése érdekében.

Ez már a harmadik évezred biostimulációs technológiája, egyedül a közel 50 éves múltra visszatekintő Ultratone® vállalat sajátja, amely legalább 10 évvel megelőzi saját korát. Ennek fontos eleme a Londoni Orvostudományi Egyetemmel történő több évtizedes együttműködés, mely lehetővé teszi a legfrissebb orvostudományi eredmények gyakorlatba ültetését.

Működési elv – a Bio Energia Szinkronizációs Technológia (BEST)

Az Ultratone Futura Ultra Pro hétféle, nagy hatékonyságú kezelési rendszert foglal magába, amelyek egyenként is rendkívüli eredmények létrehozására képesek. Ezen élenjáró technológiák szinergikus összhangban dolgoznak egymással az Ön vendégei maximális elégedettségéért.

1. BIOSTIMULÁCIÓ ARCON ÉS TESTEN ÚJ HELIOTERÁPIÁS LUMI ELEKTRÓDÁKKAL

Ultratone-futura-ultra-pro-lumiA biostimuláció az impulzusok, al-impulzusok, mikroimpulzusok, biofrekvenciák, TENS áramok ötvözete, amit az Ultratone fiziológusai fedeztek fel és mérnökei alakítottak elektronikus formára a maximális kényelem és hatékonyság érdekében. Ezek a jellemzői különböztetik meg az Ultratone-t a hagyományos izomstimulátoroktól. A gondosan összeállított, titkosított információk vak chipen vannak letárolva, így illetéktelenek képtelenek hozzáférni, lemásolni.

A myoneurális energia jelek változását Ön is nyomon követheti, ahogy a multiplexből nyugtató lila optikai útvonalakon jutnak el a céljukhoz, és világítanak, amikor aktívak. A rendkívül kellemes kezelésérzetet biztosító hullámformák 20 szabadalmaztatott LUMI elektródán keresztül jutnak könnyedén és kényelmesen a testbe, finom kromoterápiás fényfürdőt nyújtva a vendég számára. A speciális designnal rendelkező Arc multiplexer mikro fény áramkörei a legfinomabb hullámformákat közvetítik az arcra, speciális módon stimulálva a fibroblast sejtek kollagén és elasztin termelő képességét, a legjobb lifting és rejuvanációs hatás érdekében.

2. FIZIOSZEKVENCIÁLIS PARAMÉTER BEÁLLÍTÁS MULTI BIOFREKVENCIÁKKAL

Az összes biostimulációs paraméter (impulzushossz, szünetek, al-impulzusok, TENS, biofrekvencia, mikro impulzusok, felfutási idő, boríték idő) a kezelés követelményeinek megfelelően módosul. A fizioszekvenciális programlefutásnak köszönhetően elkerülhető az izomsérülés. Az izmok nemcsak formálónak, feszesednek és tónusba kerülnek, hanem ezzel egyidőben endorfin szabadul fel, ami extra kellemes közérzetet és relaxációt biztosít a vendégnek.

Ultratone-futura-ultra-pro-mikro3. MIKROÁRAM

A terápiás mikroáram és az egyedi ultracell bőrregeneráló jelforma manuálisan is használható a mikropálcákkal. Az elektroporáció javítja a kozmetikai hatóanyagok felszívódását, a sejt regenerációt, ezáltal anti-aging és keringés fokozó hatást ér el. Az Ultratone speciális kialakítású egyedi jelformákat tartalmaz a nagyobb kozmetikai márkákhoz.
Ez a csodálatos, pihentető kezelés finoman feszesít, halványítja a ráncokat és a finom vonalakat, és fiatalosabb, egészségesebb kinézetűvé varázsolja a vendég bőrét.

4. MÁGIKUS BIOENERGIA KESZTYŰ

Ez a gyengéd energetizáló kezelés hihetetlenül hatékony rejuvenációra, liftingre, nyugtató és masszázs kezelésekre, miközben táplálja és szépíti a bőrt, fokozza a zsírbontást és a salaktalanítást.

5. ULTRAHANG TEST APPLIKÁTOR

A biztonságos ultrahang energia bontja a zsírt, cellulit kezelésre alkalmazható és fokozza a bőr rugalmasságát, feszességét.

Ultratone-futura-ultra-pro-ultrahangA Futura Ultra Pro 3MHz-es ultrahang kezelőfeje bőrfiatalító és felszíni cellulit kezelő programok végzésére alkalmas, az 1 MHz kezelőfej pedig a mélyebb zsírrétegekre hat.
Az ultrahangot önálló kezelésként is használhatja, vagy kombinálhatja egyidejű biostimulációval (például ultralipo zsírbontással vagy cellulit kezeléssel).

6. ULTRAHANG ARC APPLIKÁTOR

Az arc vonalainak tökéletesítésére a FUTURA ULTRA PRO az állítható intenzitású 3 MHz-es ultrahangot biztosítja. A kezelés ideális sonoforézishez, anti-aginghez, ránckezeléshez, akné kezeléshez, és számtalan előnnyel rendelkezik.

7. KROMOTERÁPIA

Az Ajurvéda az általános egészség és jó közérzet érdekében terápiás céllal alkalmazza a fényt illetve a színeket. Erre alapulva a FUTURA ULTRA PRO kromoterápiás impulzusokat bocsát ki, ami fokozza a kezelések eredményét. A test és az arc finoman váltakozó fényben fürdőzik a kezelés során, ami rendkívül nyugtató, revitalizáló és stressz csökkentő hatással bír. Ezt a kiegészítő kényeztető és relaxáló élményt minden vendég nagyra értékeli. Az Ultratone ezzel a klinikailag igazolt kromoterápiás többlet értékkel növeli a kezelések hosszútávú hatását.

A kezelőrendszer – a Helioterápia Multiplex Szinergiája Önért dolgozik

A Futura Ultra Pro rendszer formatervezéséhez, magas színvonalú technológiájához és a szinergikus multi kezelésekhez semmilyen más kezelőrendszer nem hasonlítható. A komplexitását azonban soha nem fogja tehernek érezni, mert úgy programoztuk, hogy végigvezesse Önt a kezelés minden lépésén, és rendkívül egyszerű legyen a használata.

Step by step kezelési útmutató a képernyőn

Amint bekapcsolja a készüléket, tudni fogja, mit kell tennie. A 21 x 16 cm színes TFT érintőképernyő a legújabb technológiai újítást használja, hogy Ön könnyedén beléphessen az ügyféladatbázisba, vagy választhasson a kezelések hatalmas tárházából. A kétféle nemhez illetve a háromféle testalkathoz 250.000 különféle kezelési lehetőség valamint szinte 1000 mikroáram és ultracella minta áll rendelkezésre a helioterápiás biostimulációhoz, ultrahang kezelésekhez, az Ultra Lipo & Rejuvenációs programokhoz.

Ügyféladatbázis

ultrashape-futura-ultra-pro2A készülék szoftvere szinte korlátlan lehetőséget biztosít az ügyfelek adatainak rögzítésére: több mint 100.000 ügyfél adatait viheti be és kezelheti a rendszerben. Rögzítse a vendég telefonszámát, címét, születési dátumát, fő fizikai paramétereit valamint a kezelési eredményeket! Ezután az egyéni eredmények és a következő ajánlott lépések azonnal megjelennek a kijelzőn. Az ügyfél adatlapokat bármikor lementheti vagy éppen kinyomtathatja szükség szerint.

Ügyfél profil

Az új ügyfelek profilját a legapróbb részletekbe menően elkészítheti, beleértve az életkort, testtömeget, testalkatot (ektomorf, endomorf, mezomorf), aktivitást, a problémás területeket és a kívánt eredményeket.

Algoritmikusan priorizált kezelési területek (APTA)

Az ügyfél alap adatai mellé rögzítse a problémás testterületeket fontossági sorrendben, és a Futura Ultra Pro rendszer szoftvere algoritmikusan kidolgozza a tökéletes személyes kezelési tervet a 250.000-féle programlehetőségből, valamint meghatározza a kívánt eredmények eléréséhez szükséges kezelési mennyiséget és gyakoriságot.

ultrashape-futura-ultra-pro2

Férfi/nő beállítások

Az Ultratone professzionális kezelőrendszerekre egyedülálló módon jellemző, hogy, a két nem közötti fiziológiai eltérések figyelembe vételével teljesen eltérő programbeállításokat tartalmaz férfiak és nők számára.

Ultratone_FUP_oliAutomatikus update lehetőség

A Futura Ultra Pro rendszer ezután követi a kezelés menetét, rögzíti a fontosabb fizikai paramétereket, és automatikusan úgy módosítja a programot, hogy a változó testalkatnak megfelelően maximális eredményeket érhessen el. Ezáltal ténylegesen annyi különféle program jön létre, ahány ügyfele van. Nyugodtan szélesítheti a vendégkörét!

Szinkronizált és szinergikus helioterápiás kezelések

A test és az arc külön vagy egyidőben is kezelhető. Ha a vendége mikropálcás arckezelést, biostimulációs karcsúsítást, ultrahangos zsírbontást vagy cellulit kezelést plusz fény és kromoterápiát szeretne, az új BEST technológiával mindez egyidőben elérhetővé válik!

Szupergyors processzor

A Futura Ultra Pro valóságos szuperaggyal rendelkezik: a beépített kompakt processzor kiterjesztett memóriája lehetővé teszi a későbbi upgrade-eket. A rendszer kezelése mégis annyira egyszerű, hogy jóformán felhasználói tréningre sincs hozzá szükség.

Új ergonomikus kivitelezés

A Futura Ultra Pro elegáns háza egyben a készülék kiegészítőinek tárolására, és a készülék mozgatására is szolgál.

Nincsenek többé rosszul diagnosztizált vendégek, nincsenek rosszul beállított kezelések, nincsenek kétségek, innentől csak a kiváló eredmények vannak.

Több van benne, mint gondolná

kovacs-paulaKollégánk már alig várja, hogy a részletekbe is beavathassa. Sőt, ha eljön hozzánk, akár ki is próbálhatja a készüléket! Hívja kollégánkat:
KOVÁCS PAULA
terméktanácsadó
Tel: +36 1 265 5222

Kollégánk örömmel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban!

Információ kérése

Az Ön teljes neve*

Az Ön e-mail címe*

Az Ön telefonszáma

Üzenet

TERMÉKJELLEMZŐK

Megnevezés

Futura Ultra Pro

Gyári programok

250 000+

Kézi programbeállítás

nem szükséges
(automatikus program optimalizáció)

Ultrawave jelforma

igen

Trofikus jelek

igen

Fizioszekvenciális programfelépítés

igen

Jelformák száma

60

Elektródák száma

40

Szabadalmaztatott LUMI fényterápia

igen

Ügyféladatbázis kezelő szoftver

igen
(100 000 ügyfél adatai)

Mikroáram (sejtfiatalítás)

igen

Elektroporáció (virtuális mezoterápia)

igen

Arc ultrahang

igen

Test ultrahang (kavitáció)

igen

TENS

endorfin+
gate TENS

Kezelés tervező rendszer

automatikus

Elektróda felhelyezés

automatikus
500 ábra

Bioenergia kesztyű

igen

Szoftverfrissítés lehetősége

igen

Arc- és testkezelés

egyidőben
+komplett helioterápia
+kézi kezelőegység

Kijelző

800 x 600 pixeles
színes érintőképernyő

Értékesítés/oktatás

kovacs-paulaHa további részleteket szeretne megtudni a készülékről, hívja terméktanácsadónkat:

KOVÁCS PAULA
terméktanácsadó
Tel:  +36 1 265 5222

Kollégánk örömmel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése lenne a termékkel kapcsolatban!

OKTATÁS: Minden termékhez a részletes felhasználói gépkönyvön túl, egyénre szabott oktatást is tartunk. Figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit és elsajátíthatja a gép kezelését. Igény szerint, utólagos konzultációra is lehetőség van, a használatba vételt követő fél éven belül, ahol a felmerült kérdéseket és a gyakorlati felhasználás tapasztalatait lehet közösen kiértékelni.

FACEBOOK

1250

YOUTUBE

57

MOBIL APP

Friss információk
AZ OLDAL TETEJÉRE