Kozmetikai gépek bérlése – Segítünk, hogy azonnal realizálhassa a vágyait!

Sok kozmetikus nagy elhivatottsággal kezd el dolgozni a szakmában. Többen már gyermekkorukban eldöntik, hogy kozmetikusok szeretnének lenni, és végigviszik, megvalósítják! A szépség elhivatott szakértői szeretnek emberekkel foglalkozni. Imádják szebbé tenni vendégeik bőrét, és szeretnek tökéletes szépséget alkotni.

Nagyon sok kozmetikus vágyik arra, hogy a legmodernebb, legjobb minőségű kozmetikai gépekkel dolgozhasson. Hiszen ezek segítségével csodálatos alakformáló eredményekkel és tiszta, fiatalosan sugárzó, gyönyörű bőrrel kápráztathatják el a vendégeiket.

Ha Ön is ennek a csodálatos hivatásnak a szakértői közé tartozik, akkor a Kozmetikus Szakma valódi Mestereihez hasonlóan bizonyára Ön is keresi a lehetőségét, hogy a legtöbbet nyújthassa a vendégeinek. Közismert, hogy az igényes, jól fizető vendégkör is a jó minőségű kezeléseket keresi.

A kozmetikusok számára elérhetővé tettük kozmetikai gépeinket bérléses formában is.

A Center Kft. megoldást kínál, segítséget nyújt azoknak a kozmetikusoknak is, akiknek jelen pillanatban nincs lehetőségük milliókat beruházni kozmetikai gépekre, azonban igényesek a saját munkájukkal kapcsolatban és nem szeretnének lemaradni a szomszédos szalonoktól sem.

Nem kell többé más megoldást keresnie! Élvonalbeli, jól működő technológiákat kipróbálva döntheti el, hogy hosszú távon is szeretne-e valamelyik technológiával dolgozni vagy sem.

A megoldás: dolgozzon a legkorszerűbb technológiákkal, béreljen csúcsminőségű kezelőgépet akár napidíjért, kockázat nélkül!

Már kevés pénzzel is megengedheti magának, hogy igazán színvonalas berendezésekkel kezeljen. A napi bérlés számos előnnyel jár az Ön számára:

 • Mindig a legmodernebb technológiákkal, kiváló minőségű kezelőgépekkel dolgozhat.
 • Ön csak utólag fizet a bérlésért, amikor a vendégei már fizettek Önnek a kezelésekért.
 • Nincs kaució.
 • Marketingtámogatást nyújtunk. Szakmai Napokat tartunk, honlapra adunk gyári képanyagot, gyártói videót – amennyiben ilyen elérhető, valamint biztosítunk posztert, valamint szórólapot is.
 • A szervizelést is mi biztosítjuk. Minden egyes átvétel után és átadás előtt alaposan átnézzük, ellenőrizzük a berendezéseket.
 • A Center Kft. komplett tanfolyamot és folyamatos kapcsolatot biztosít minden bérleti szerződéssel rendelkező Partnere számára. Ezeken nem csak az adott berendezést, hanem a technológiát és a kezelések hatékonyságát növelő fogásokat is megismerheti.
 • A fentiek miatt Önnek nem kell felesleges kockázatot vállalnia!

Komplett tanfolyamot biztosítunk a gépeinket bérlő szakemberek számára.

A bérleti konstrukciót választó Partnereinknek magas szintű szaktudást adunk át, teljeskörű oktatást biztosítunk ugyanúgy, mintha megvásárolták volna a készüléket. A Center Kft. oktatásairól érdemes tudni, hogy egy-egy képzésünk tartalmát és mélységét tekintve messze túlmutat a ki-be kapcsoló gomb és az alapszintű beállítások bemutatásán. Mi a technológia helyes alkalmazására tanítunk!

Az Ön számára nagy biztonságot jelenthet, hogy minden oktatónk az adott kozmetikai géppel nagy gyakorlatot szerzett szakember is egyben. Így az egyedi kezelési beállításokkal, gyakorlati tapasztalatokkal kapcsolatban is bőséges felvilágosítással tudnak szolgálni.

Oktatásainkon a mi célunk mindig az, hogy Ön a legtökéletesebben kiaknázhassa a készüléke valós tudását!

Mindezen felül folyamatos kapcsolattartási lehetőséget is biztosítunk: bármilyen kérdés merülne fel a munkája során, terméktanácsadó kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Amit mindenképpen érdemes tudnia a napidíjas bérlésről!

A Center Kft. egyenrangú Partnerként kezeli az Ügyfeleit. Fontosnak tartjuk, hogy Önt pontosan tájékoztassuk az alábbi adottságokról, amelyek minden egyes napidíjas bérleti konstrukciónál léteznek a bérbeadó cégtől függetlenül. Több száz napidíjas Partnerünk jelezte vissza következőket:

 • Intenzív használat esetén a napidíjas bérlési költségek horribilissé válhatnak.
 • Partnereink tapasztalatai és elmondásuk alapján 1-1 nap kipróbálás alapján nehéz eldönteni egy technológiáról, hogy működik-e.
 • Napi bérlés esetén mások is használhatják ugyanazt készüléket. Használt berendezések esetén mindig felmerül a higiénia kérdése (a nap végi tisztítás és fertőtlenítés a bérlő kötelezettsége és eltérő minőségű lehet).
 • Egyes technológiáknál (pl. IPL esetén) a lámpa élettartamától függően eltérő kezelési beállítások szükségesek. Amennyiben nem ugyanaz a készülék érkezik egy másik napon, akkor a megszokott beállítások túl erősek/túl gyengék lehetnek!
 • A naponta történő kiszállítás és visszaszállítás költségei tetemessé válhatnak.
 • A napidíjas bérlés rugalmatlan: ha a vendégnek egy másik nap lenne jó, amikor nincs ott a gép, akkor meghiúsulhat a kezelés.

Partnereink kérésére megoldást dolgoztunk ki a fenti problémáikra.

Új, egyedülálló lehetőség: béreljen vadonatúj készüléket kivételesen biztonságos konstrukcióban.

A Center Kft. által elsőként kidolgozott, a piacon jelenlegi tudomásunk szerint egyedülálló tartós bérleti konstrukció segítségével Ön felesleges kockázatok vállalása nélkül, vállalható és a kezelésekkel realizálható költségek mellett azonnal munkába állíthatja a világ legnagyobb gyártói által alkotott, piacvezető technológiákat tartalmazó, csúcskategóriás készülékeket!

Tartós bérlet esetén Ön egy vadonatúj, felsőkategóriás berendezést vihet haza a szalonjába, amely végig Önnél marad, ameddig a bérleti díjat rendszeresen fizeti. A konstrukció kockázatmentes, hiszen van lehetőség a készülék visszaadására is. Ha azonban tetszik Önnek a gép, szeretik a vendégek is, és úgy döntene, hogy szeretné ezt a készüléket megvásárolni, úgy a tartós bérleti díjként befizetett teljes összeget beszámítjuk a vételárba!

A Center Kft. rendkívül szigorúan és alaposan kipróbálja, leteszteli az általa forgalmazott kozmetikai gépeket. Kizárólag megbízható gyártók gyakorlatban is jól működő technológiáihoz adjuk a nevünket. Bízunk a készülékeinkben és bízunk a technológiáinkban! A bizalmunk nem alaptalan, hiszen a tartós bérleményként kiadott gépeink szinte mindig megtérülő befektetésnek bizonyulnak ügyfeleink számára. Ezeket az esetek 95%-ában meg is vásárolják a Partnereink!

Kevés forgalmazó engedheti meg magának a tartós bérleti konstrukciót! Ehhez valóban eredményesen működő technológiákat, megbízható berendezéseket kell forgalmazniuk – máskülönben nagy mennyiségben visszahoznák a gépeket –, valamint biztos háttérrel is kell rendelkezniük, hogy finanszírozni tudják az új gépek nagy mennyiségben történő behozását. A Center Kft. mindkét feltételnek eleget tesz.

A tartós bérleti konstrukció számos előnnyel rendelkezik.

 • Vállalható, a kezelésekkel realizálható költségek.
 • Nincs kamat.
 • Nincsenek napi szállítási költségek.
 • Élvonalbeli technológiákat próbálhat ki, csúcskategóriás berendezésekkel.
 • Magas szakmai reputációt érhet el a jó minőségű gépek segítségével.
 • Vadonatúj készüléket kap.
 • A készülék Önnél marad a bérlés kezdetétől a végéig, azaz lesz lehetősége alaposan letesztelni egy-egy technológiát.
 • Nincs vendégvesztés: rugalmasan igazodhat a vendégek igényeihez a kezelési időpontok tekintetében, hiszen végig Önnél marad a készülék.
 • Csak Ön használja a berendezést, így jóval higiénikusabb körülmények között dolgozhat.
 • Nyugodtan használhatja az előző napi beállításait a következő napokon is.
 • A tartós bérlésből továbbléphet a készülék tulajdonosává! Tartós bérletben lévő készülék esetleges megvásárlása esetén a vételárba beleszámítjuk a tartós bérleti díjként befizetett összegeket. Így nem vész el az összeg, amit befizetett.
 • Nincs kockázat, nincs kötelezettség.

Az egyes termékoldalakon feltüntetjük, amennyiben az adott készülék bérelhető.
A különböző bérlési konstrukciók részleteiről érdeklődjön terméktanácsadó kollégáinknál!

Arckezelő gépek, arctisztítás, arcfiatalítás, Ultratone biostimulációs berendezések, mezoterápia
Kovács Paula (+36-1) 265-5222, paula.kovacs [kukac] centerkft.eu
IPL, fényesztétika, kombinált alakformáló gépek
Gajdos Ferenc (+36-1) 265-5254, ferenc.gajdos [kukac] centerkft.eu
Rádiófrekvenciás, ultrahangos, vákuumos testkezelő gépek, hullámmasszázs berendezések
Székely Lajos (+36-1) 265-5228, lajos.szekely [kukac] centerkft.eu

Információ kérése

Az Ön teljes neve*

Az Ön e-mail címe*

Az Ön telefonszáma

Üzenet

AZ OLDAL TETEJÉRE